Nieuws  |  EN

Winkelwagen
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

Geen producten in de winkelwagen.

Home / Nieuws / Manuka Honing – Professor Peter Molan – ontdekker UMF

Manuka Honing – Professor Peter Molan – ontdekker UMF

30 september 2016

Professor Peter Molan (ontdekker UMF Manuka Honing) , verbonden aan de Universiteit van Waikato, onderzocht sinds 1985 samen met de Waikato Honey Research Unit de unieke en bijzondere werking van Manuka Honing. Zij benoemde deze unieke activiteit van Manuka Honing; UMF. Dit staat voor Unique Manuka Factor. Zijn baanbrekende werk resulteerde in talloze wetenschappelijke publicaties over de bijzondere werking van Manuka Honing; vooral op medisch vlak. Professor Peter Molan’s publicaties over Manuka Honing waren met name gericht op diverse aandoeningen, lichaamsvreemde bacteriën en behandeling van wonden. Professor Peter Molan had al een sterk vermoeden over deze unieke werking, maar hij en zijn team konden dat destijds niet identificeren. Professor Peter Molan overleed in September 2015.

Lees meer over UMF en Peter Molan op Manukahoning.nl

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram