Nieuws  |  EN

Winkelwagen
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

Geen producten in de winkelwagen.

Home / Nieuws / Manuka Honing – De wetenschappers aan het woord! Thomas Henle

Manuka Honing – De wetenschappers aan het woord! Thomas Henle

30 september 2016

Professor Thomas Henle van de Technische Universiteit van Dresden, toonde in 2006 aan dat Methylglyoxal als verbinding verantwoordelijk is voor een unieke bioactiviteit en dus kenmerkend is voor de unieke eigenschappen en kwaliteiten van Manuka Honing. Hij zegt ook dat het testen op Methylglyoxal niveaus in Manuka Honing een betrouwbare, kwantitatieve methode is. Zijn onderzoeksteam toonde aan dat de hoeveelheid Methylglyoxal in de honing direct gecorreleerd is met het niveau van deze unieke, hoogwaardige en bijzondere bio-activiteit. In 2008 nam Manuka Health het voortouw door het ontwikkelen van een nauwkeurige wetenschappelijke testmethode, gebaseerd op nieuw onderzoek, voor het meten van de natuurlijke aanwezigheid van Methylglyoxal niveaus in Manuka Honing. Professor Thomas Henle werkt momenteel verder aan wetenschappelijke onderzoekingen en publicaties naar de unieke kwaliteiten van MGO™ Manuka Honing.

Lees meer over MGO en Thomas Henle op Manukahoning.nl

Visa Mastercard American Express Diners Club Discover
Alle prijzen zijn inclusief BTW
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram