Home / Product Nieuws / Pipetfles 30 ml / pipet flesje met garantiesluiting

Pipetfles 30 ml / pipet flesje met garantiesluiting

4 oktober 2016

Pipetfles 30ml met garantie sluiting

Kwalitatief Hoogwaardige Pipetfles van Star Remedies

Dit klassieke 30ml pipetflesje (pipet flesje 30ml) met garantiesluiting pipet is gemaakt van bruin glas, geschikt voor bach bloesems, bach remedies en is van Europese kwaliteit. Dit 30ml pipet flesje met garantiesluiting pipet wordt standaard geleverd met een witte garantiesluiting pipet en rubber knijper. Geschikt voor alle niet-bijtende vloeistoffen zoals tincturen, bloesem remedies, bach remedies, CBD olie, CBD tinctuur, oliën, etherische oliën en overige niet-stroperige vloeistoffen. Pipet fles 30ml. met garantiesluiting is te koop per stuk of per tray.

Het hele assortiment pipetflessen vindt u hier: Pipettenflessen

Geen levering tussen 29 Juli en 12 Augustus; wel 7% extra korting met kortingscode extrakorting. Geldig vanaf 28 juli. Lees verder

X
crossmenu