T: +31 (0) 20 659 3228 | T: +31 (0) 20 659 7332 | E: info@starremedies.nl | I: www.starremediesshop.nl

Winkelwagen
Item added Item updated Item removed

Geen producten in je winkelmand.

Home » PostNL stopt per 1 januari 2010 met rembours zendingen

PostNL stopt per 1 januari 2010 met rembours zendingen

16 december 2019

PostNL Rembours
Rembourszendingen hebben als voordeel dat de levering snel kan geschieden en u bij aflevering direct aan de deur betaalt. U ontvangt van ons een bevestigingsemail zodra de order verstuurd is. U kunt uitsluitend pinnen bij de PostNL chauffeur. De kosten voor de rembours zending zijn ook van toepassing op orders groter dan € 75. Het is niet mogelijk om uw zending te laten afleveren bij een PostNL afhaalpunt. PostNL levert de rembours zending altijd direct op uw (woon)adres, mocht u niet thuis zijn, dan zal PostNL de zending afgeven bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.Levertijd: 1 werkdag / 24 uur Tarief: € 18.35

Per 1 januari 2020 is betalen bij ontvangst van een pakket (rembours) niet meer mogelijk bij PostNL. Van deze betaalmogelijkheid wordt steeds minder gebruikgemaakt. Daarom kiest PostNL ervoor om deze dienst niet langer aan te bieden.

crossmenu