Home / Nieuws / Geen levering 21 augustus t/m 28 augustus; 5% EXTRA KORTING met KB2020-5

Geen levering 21 augustus t/m 28 augustus; 5% EXTRA KORTING met KB2020-5

18 augustus 2020

In de periode van 21 augustus t/m 28 augustus zijn wij gesloten wegens het maken van bloesem essences. Uw bestelling wordt verwerkt en verstuurd op maandag 31 augustus. Plaatst u tijdens deze periode een bestelling bij ons, dan ontvangt u van ons als blijk van dank voor het wachten een leuk extra bij uw zending. Wat deze extra precies is, zult u bij uw bestelling ontdekken. Tevens ontvangt u op alle producten (behalve etherische olien en boeken) 5% extra korting.

Kortingscode: KB2020-5

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram