Home / Product Nieuws / Bach bloesem flesje met pipet 20ml / 20ml pipetflesje voor bachbloesems

Bach bloesem flesje met pipet 20ml / 20ml pipetflesje voor bachbloesems

4 oktober 2016

Buispipetflesje 20ml. incl. pipet (originele bach bloesem flesje)

Dit klassieke 20ml pipetflesje met pipet is gemaakt van bruin glas, buis glas (dun), geschikt voor bach bloesems, bach remedies en is van Europese kwaliteit. Dit Bach bloesem flesje 10ml. met pipet wordt standaard geleverd met een zwart pipet en rubber knijper. Geschikt voor alle niet-bijtende vloeistoffen zoals tincturen, bloesem remedies, bach remedies, CBD olie, CBD tinctuur, oliën, etherische oliën en overige niet-stroperige vloeistoffen. Pipetfles 20ml. (origineel bach bloesem pipet flesje) is te koop per stuk.

Geen levering tussen 29 Juli en 12 Augustus; wel 7% extra korting met kortingscode extrakorting. Geldig vanaf 28 juli. Lees verder

X
crossmenu